Zwangerschapfotografie

  Zwangerschapsfotografie is het fotograferen van jou met je mooie buik. In de studio met prachtige jurken of juist buiten op een mooie locatie. Jij mag zelf bepalen hoe jij op de foto wilt. We maken er een moment van om nooit te vergeten.

  In de zwangerschap is vanaf de 32 weken je buik op het mooist. Vanaf dat moment kunnen wij een zwangerschapsshoot doen. Het is belangrijk dat je vooraf goed bedenkt of je buiten of in de studio de foto’s wilt gaan maken. Probeer ook om niet te lang te wachten met het plannen van de shoot. Aan het einde van de zwangerschap wordt alles steeds zwaarder, hoe beter jij je voelt hoe beter de foto’s kunnen slagen! Tijdens de shoot doen we alles rustig aan, zodat jij als aanstaande moeder even kunt zitten en wat drinken. In totaal duurt de shoot +- 45 minuten.

  Buitenlocatie

  Je zwangerschap vastleggen ergens in de mooie natuur? Dat kan zeker! In de omgeving van Ede zijn vele mooie plekken om de zwangerschapsshoot te doen. Denk hier aan de bossen of juist een mooi open veld. Zo lang het weer maar goed is, kunnen we heel veel moois maken. De keuze op welke locatie je wilt mag je zelf bepalen. Mocht je geen locatie weten, dan kan ik je er altijd bij helpen.
  Bij een fotoshoot op locatie reken ik reiskostenvergoeding van 0,55 eurocent per kilometer.

  Fotostudio

  In prachtige jurken word je altijd blij. Vooral als het gaat om jouw mooie buik te laten stralen. In de studio heb ik prachtige jurken hangen voor de zwangerschapsshoot. Ook werk ik met verschillende achtergronden en licht, zodat elke foto uniek wordt. Liever in je eigen kleren? Geen probleem, ook dat kan zeker!

  Combineer zwangerschapsshoot met newbornshoot en ontvang extra korting!

  Standaard

  Keuze uit verschillende jurken

  5 HD digitale bestanden*

  € 89,-

  *Extra digitale foto’s 5 euro per stuk.

  Copyright ©2019 Jouw Moment Fotografie. Alle rechten voorbehouden.
  Realisatie en CMS: Le-Design Grafisch Design Bureau