Newborn Fotografie

  Newborn fotografie is het fotograferen van pas geboren baby’s. Tussen de 4 en 21 dagen oud kun je de foto’s bij mij in de studio laten maken. In mijn studio zorg ik voor veiligheid, rust, hygiëne en warmte, zodat de baby maar ook jullie zich op je gemak voelen. De newborn shoot duurt +- 3 uur.

  Om jullie pasgeboren baby zo mooi mogelijk vast teleggen maak ik gebruik van mooie accessoires. Denk hier aan; warps, mutjes, haarbandjes, zachte dekentjes, mandjes, schalen en meer accessoires. Voor we beginnen met de shoot kiezen jullie zelf de kleuren en accessoires die jullie willen gebruiken. Ook maak ik gebruik van verschillende achtergronden, zodat iedere foto anders wordt. Mocht je het leuk vinden kunnen we op het einde altijd nog foto’s van jullie samen met de baby maken.

  We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door papa of mama. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen.

  Newborn fotoshoot

  Standaard decoratie

  € 110,-

  *Extra digitale foto’s 5 euro per stuk.

  Copyright ©2019 Jouw Moment Fotografie. Alle rechten voorbehouden.
  Realisatie en CMS: Le-Design Grafisch Design Bureau